Activiteiten


Vergaderingen, feesten en partijen

Onze locatie is uitermate geschikt om in overleg, vergaderingen, feesten en partijen te organiseren.

Huifkartocht

Huifkartochten vanaf 4 tot 15 personen.

Huifkartochten vanaf 4 tot 15 personen.

Hierbij is de duur en route in overleg mogelijk of u boekt een arrangement. Kinderfeestjes zijn incl. huifkartocht* waar na terugkomst patat met kroket of frikandel en frisdrank wordt geserveerd.

Voor reservering en prijsopgave gelieve contact met ons op te nemen via het contactformulier.

*onder begeleiding van de ouders

 

Dwalen door de Drentsche Aa – 50 km.

Nederland is een vlak land, maar niet overal. Happen en Trappen door de Drentsche Aa betekent een tocht van laag naar hoog en weer terug. Van de archeologische sporen van onder onze voeten tot aan de toppen van de bomen: het landschap toont zich hier in vele gedaanten.

Arrangement (prijs: € 39,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:
– Koffie en gebak
– Voorgerecht
– Soep
– Hoofdgerecht
– Nagerecht
– Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Fraaie plaatjes
De aftrap is in het dorp Annen, aan de rand van Nationaal Park en Landschap Drentsche Aa. Een gebied van maar liefst 34.000 hectare groot, alle ruimte dus voor een mooie fietstocht. Vanaf het startpunt trappen we al snel over de Hondsrug, een zandrug van 70 kilometer die 20 meter boven NAP uitsteekt. Voordat we Gasselte bereiken, worden we dan ook getrakteerd op fraaie plaatjes.

De boom in
Na het voorgerecht maken we kennis met het ‘’t Nije Hemelriek’, een door Staatsbosbeheer aangelegde waterplas. U zult direct begrijpen waarom dit een passende naam is. U kunt ervoor kiezen om het Boomkroonpad te passeren. Voor meer informatie kunt u bji het startpunt terecht. De wandelroute van 125 meter loopt langs de toppen van de bomen, beslist de moeite waard (entree bedraagt € 4,- per persoon).

Muzikaal intermezzo
Het hoofdgerecht in Grolloo kan gecombineerd worden met een muzikaal intermezzo, want hier is ook het C+ B Museum gevestigd. Harry Muskee – zanger van bluesband Cuby + Blizzards – wordt hier met een permanente expositie geëerd (entree bedraagt € 6,- per persoon).

Grafheuvels
Op weg naar het dessert trekken we door het Balloöerveld, een uitgestrekt heideveld, afgewisseld met meertjes, dennenbomen en zandverstuivingen. Door archeologisch onderzoek zijn hier grafheuvels, een urnenveld en resten van akkerbouw uit de ijzertijd ontdekt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!